Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné 2 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2210 kcal
Bílkoviny 95 g
Sacharidy 313 g
Tuky 62 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá letní svačina, kterou si nejlépe vychutnáte ve dvou.

Suroviny

tuňák (konzerva) 180 g
pesto 70 g
rajčatové
kalamaty bez pecek
sůl
pepř

Postup

1

Tuňáka slijte, olej uschovejte. Všechny chleby namažte pestem. Dva navíc pokryjte rukolou, tuňákem, cibulkami a rozčtvrcenými olivami. Dochuťte a zakapejte 2 lžičkami oleje. Přiklopte a zapečte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...